Een connector configureren - Data360_Govern - Nieuwste

2024
2014

In deze stappen wordt beschreven hoe u een Gen 4-connector configureert. Data360 Analyze moet zijn geïnstalleerd en u moet inzicht hebben in het bronsysteem waaruit u metadata haalt.

Deze stappen zijn niet van toepassing op Gen 3-connectoren. Als u een Gen 3-connector gebruikt, werkt u samen met uw Precisely-vertegenwoordiger om het vereiste metamodel en de connectorconfiguratie in te stellen in Data360 Govern.
Opmerking: Wij raden u aan de nieuwste versie van Data360 Analyze te gebruiken. Neem contact op met uw Precisely-vertegenwoordiger om de drie bibliotheekknooppunten aan te vragen die nodig zijn om een connector te configureren.
  1. Importeer de bibliotheekknooppunten Framework, Configuratie en Connector naar Data360 Analyze.
  2. Maak een gegevensstroom om informatie te extraheren uit uw externe gegevensbron, om deze te importeren in Data360 Govern.
  3. Zorg ervoor dat de bibliotheekpaden de locaties van de drie door u geïmporteerde bibliotheekknooppunten bevatten.
    Deze stap zorgt ervoor dat de gegevensstroom toegang kan krijgen tot de bibliotheekknooppunten Framework, Configuratie en Connector. Zie het Data360 Analyze-helpgedeelte voor meer informatie.
  4. Sleep alleen het knooppunt Connector naar het canvas.
  5. De eigenschappen van de Connector configureren.
    Plaats de muisaanwijzer op de naam van een eigenschap om knopinfo met aanvullende informatie weer te geven.
Voor meer informatie over het instellen van een Data360 Analyze-connector neemt u contact op met uw Precisely-vertegenwoordiger of opent u een supportticket om uw wensen te bespreken.