Beleidsregels koppelen aan assets - Data360_Govern - Nieuwste

Help Data360 Govern

Product type
Software
Portfolio
Verify
Product family
Data360
Product
Data360 Govern
Precisely Data Integriteit Suite > Govern
Version
Nieuwste
Language
Nederlands
Product name
Data360 Govern
Title
Help Data360 Govern
Copyright
2024
First publish date
2014

U kunt beleidsregels koppelen aan bedrijfsassets en -modellen, om vast te leggen welke regelgeving de bedrijfstermen, toepassingen, processen en modellen beheert.

U kunt beleidsdefinities aan assets koppelen door een relatie Beheert-Wordt beheerd door te maken tussen een beleidsasset en de asset die moet worden beheerd. Zo hebt u een verzekeringsregulatiebeleid voor 'HIPAA-privacy'. U wilt vastleggen dat een aantal verzekeringsgerelateerde Bedrijfsassets wordt beheerd door de beleidsasset 'HIPAA-privacy'.
  1. Maak eerst een Relatietype tussen het beleid en het assettype, bijvoorbeeld 'HIPAA Privacy governs Business Term'.
    U moet toegang hebben tot het scherm Configuratie Relaties om relatietypen te maken. U moet uw systeembeheerder dus mogelijk om hulp vragen.
  2. Ga naar de pagina met details voor de beleidsasset en kies de weergave Relaties. Zoek het Relatietype dat het beleid koppelt aan de asset met een relatie Wordt beheerd door.
  3. Als het relatietype is geselecteerd, klikt u op de knop Toevoegen om te kiezen welke assets u wilt groeperen.

U kunt ook het omgekeerde van de relatie maken op het scherm voor een asset om te beheren. Kies simpelweg het relatietype Beleid (beheert) en kies de beleidsasset waarmee u de asset wilt beheren.