Azure Active Directory - Data360_Govern - Nieuwste

2024
2014

Meer informatie over het configureren van eenmalige aanmelding met Azure Active Directory vindt u in de Microsoft Azure-documentatie, bijvoorbeeld:

https://docs.microsoft.com/en-us/azure/active-directory/active-directory-saas-custom-apps

De veldwaarden voor Data360 Govern zijn:

• Toepassingsnaam: Data360 Govern
  • Modus voor eenmalige aanmelding: SAML-based Sign-on
  • Identificatie: https://data3sixty.com/ui
  • Antwoord-URL: https://<Client_environment>.data3sixty.com/sso/acs
  • SAML-tokenkenmerken: zie Active Directory configureren.

Gebruikers synchroniseren

U kunt gebruikers synchroniseren vanuit Azure Active Directory (AAD) voordat gebruikers zich aanmelden bij het systeem en een account maken bij het aanmelden (d.w.z. inrichting op aanvraag).

1. Ga naar de Azure-portal voor uw organisatie, klik op Azure Active Directory en selecteer daarna App-registraties.
  2. Maak een nieuwe toepassingsregistratie op basis van uw bedrijfstoepassingsnaam.
  3. Klik in het resultaatraster op de nieuw gemaakte registratie. Noteer de toepassings-ID, omdat u deze moet verstrekken aan Precisely Support.
  4. Klik op Instellingen en selecteer vervolgens Sleutels.
  5. Voeg een wachtwoordaccount toe. Sla de hashed-wachtwoordwaarde op, om deze op te geven aan Precisely Support.
  6. Selecteer Vereiste gebruikersrechten en klik vervolgens op Toevoegen.
  7. Voltooi stap 1 en 2 om API-toegang toe te voegen.

Kies in stap 2 voor Windows Azure Active Directory de volgende gebruikersrechten:

• Directorygegevens lezen

Kies voor Microsoft Graph de volgende gebruikersrechten:

• Alle groepen lezen
    • Directorygegevens lezen
    • Volledige profielen van alle gebruikers lezen
  8. Nadat u hebt opgeslagen, moet u deze gebruiksrechten toekennen als Globale beheerder via de volgende koppeling: https://login.microsoftonline.com/common/adminconsent?client_id=6731de76-14a6-49ae-97bc-6eba6914391e&state=12345

De client_id moet de toepassings-ID zijn die is aangegeven in stap 3. Het veld Status kan een willekeurige waarde zijn.

9. Verstrek de volgende informatie aan Infogix Support:
    • Tenant-ID
    • Toepassings-ID
    • Wachtwoordhash