Branding - Thema's weergeven en selecteren - Data360_Govern - Nieuwste

Help Data360 Govern

Product type
Software
Portfolio
Verify
Product family
Product
Data360 Govern
Precisely Data Integriteit Suite > Govern
Version
Nieuwste
Language
Nederlands
Product name
Data360 Govern
Title
Help Data360 Govern
Copyright
2024
First publish date
2014
ft:lastEdition
2024-06-13
ft:lastPublication
2024-06-13T21:26:02.142435
Vooropgesteld u over de juiste gebruikersrechten beschikt, kunt u nu de stijl en branding van de Data360 Govern-gebruikersinterface aanpassen aan de stijl en branding van uw organisatie. Dit onderwerp beschrijft hoe u de beschikbare thema's weergeeft en eruit kiest.
 1. Klik op Beheer in de navigatiebalk en vervolgens op Branding.
  De pagina Branding wordt weergegeven, waarbij het Informatiepaneel in eerste instantie is samengevouwen.

  Alle thema's worden weergegeven op afzonderlijke kaarten, met een miniatuur van het ontwerp van het thema en de naam aan de linkerkant, en een knop Opties aan de rechterkant. Het huidige thema dat op de gebruikersinterface wordt toegepast, geeft de juiste badge weer.

  Als dit de eerste keer is dat u of anderen in uw organisatie met vergelijkbare gebruikersrechten naar de brandingpagina hebben genavigeerd, wordt alleen het standaard Precisely-thema weergegeven. Anders kunnen er ook andere thema's zijn die al zijn gemaakt.

  Opmerking: Als uw organisatie een bestaand thema heeft met bijvoorbeeld aangepaste logo's, een achtergrond op de startpagina en/of aangepaste CSS, wordt dit voor elke omgeving gekopieerd naar een nieuw thema genaamd 'Aangepast thema'. Het thema wordt vervolgens ingesteld als het huidige thema en wordt beschikbaar gesteld voor u, naast het Precisely-thema. Houd er echter rekening mee dat, hoewel we ons best hebben gedaan om de bestaande stijl te herhalen, er enkele verschillen kunnen zijn.

  U kunt het Precisely-thema niet downloaden, bewerken of verwijderen.

 2. Selecteer een thema en klik op de knop Informatie om het Informatiepaneel en de details van het juiste thema weer te geven.
  Nadat u het Informatiepaneel hebt weergegeven, blijft het zichtbaar voor u op de brandingpagina, zelfs als u de sessie afsluit en u vervolgens opnieuw aanmeldt, totdat u het scherm sluit met de knop Zijpaneel verbergen.
 3. Selecteer een ander thema, indien beschikbaar, om de details ervan weer te geven in het zijpaneel.
Opmerking: De gebruikersinterface van Data360 Govern bevat twee knopkleuren. U kunt alleen de kleur van de primaire knop definiëren. De kleur van de secundaire knoppen, zoals Sluiten, Annuleren, Wijzigingen afdanken, Exporteren naar Excel en vergelijkbare knoppen, kan niet worden gewijzigd met behulp van thema's en is altijd grijs.