Filters - Data360_Govern - Nieuwste

2024
2014

U kunt filters gebruiken om lijsten met items te verfijnen door zoekparameters toe te passen. Deze zijn vooral handig bij het beheren van een groot aantal items of complexe query's en kunnen worden opgeslagen voor toekomstig gebruik. Meerdere filters kunnen tegelijkertijd worden toegepast, wat resulteert in een steeds fijnere lijstselectie.

Indien beschikbaar wordt het veld Filteren geplaatst onder het veld Zoeken, boven de relevante lijst, bijvoorbeeld op de pagina Bedrijfsassettypen.

Opmerking: Er zijn geen veldcategorieën, bijvoorbeeld Assetvelden, Systeemvelden of Relaties, voor gebruikersrasters.

U kunt ook complexe veldtypen filteren. Deze filters worden echter niet opgeslagen en er zijn geen systeemveldwaarden beschikbaar:

• Het Referentie-item Lijst van relatie-lookupraster op het tabblad Assetdefinitie.

• Het Relatie-lookupraster, op het tabblad Assetdefinitie.

• Het Eigenaarschap-lookupraster, op het tabblad Assetdefinitie.

Opmerking: Het veld Zoeken wordt niet weergegeven in de rasters voor het logboek met wijzigingen of op de pagina Zoekresultaten.