Velden in een referentielijst definiëren - Data360_Govern - Nieuwste

Help Data360 Govern

Product type
Software
Portfolio
Verify
Product family
Product
Data360 Govern
Precisely Data Integriteit Suite > Govern
Version
Nieuwste
Language
Nederlands
Product name
Data360 Govern
Title
Help Data360 Govern
Copyright
2024
First publish date
2014
ft:lastEdition
2024-06-13
ft:lastPublication
2024-06-13T21:26:02.142435

Referentielijstitems worden standaard weergegeven in het veld Code. Dit zijn de waarden die worden weergegeven als lijstopties wanneer de referentielijst op een asset wordt gebruikt. U kunt ook kiezen om aanvullende velden in een referentielijst te definiëren.

1. Selecteer Referentielijsten in de navigatiebalk.
  2. Selecteer de referentielijst waaraan u een aanvullend veld wilt toevoegen en selecteer vervolgens het tabblad Velden.
  3. Klik op de knop Veld toevoegen en voer de stappen uit om een nieuw veld te definiëren.

U kunt in het tabblad Velden ook velden bewerken, verwijderen en herordenen.

Klik op de menuknop rechts van de referentielijst waaraan u het aanvullende veld hebt toegevoegd en selecteer Bewerken als u het veld waarin de referentielijstitems staan wilt wijzigen. Zorg ervoor dat er wordt verwezen naar het veld waarin de lijstwaarde-items moeten worden opgenomen in de eigenschap Weergave-indeling. Verwijder de bestaande referentie en selecteer het veld dat u wilt gebruiken in de lijst met beschikbare veldtokens om het veld te wijzigen waarnaar wordt verwezen in de eigenschap Weergave-indeling.