AWS Glue-connector - Data360_Govern - Nieuwste

Help Data360 Govern

Product type
Software
Portfolio
Verify
Product family
Data360
Product
Data360 Govern
Precisely Data Integriteit Suite > Govern
Version
Nieuwste
Language
Nederlands
Product name
Data360 Govern
Title
Help Data360 Govern
Copyright
2023
First publish date
2014

AWS Glue bevat een gegevenscatalogus met metadata uit verschillende bronsystemen. De AWS Glue-connector extraheert metadata uit AWS Glue en bewaart deze als Data360 Govern technische assets. Voor deze connector is een S3-bucket vereist om metadata op te slaan.

U gebruikt als volgt deze connector:

  • De connector moet toegang hebben tot AWS Glue en de S3-bucket.
  • U moet één of meer AWS-accounts en één of meer AWS-gebruikers hebben. Een account moet minimaal een S3-bucket hebben en er moet een gebruikerstoegangssleutel beschikbaar worden gesteld, zodat de harvester objecten kan ophalen uit de S3-map.
  • U moet een AWS Lambda Python-script configureren en uitvoeren. Binnen AWS kan een account met een Glue-gegevenscatalogus een programma uitvoeren om bestanden te genereren die de metadata van de gegevenscatalogus bevatten en deze bestanden naar S3 te schrijven. Voor deze connector is het programma een Python-script dat in AWS Lambda wordt uitgevoerd, en de bestanden hebben de JSON-indeling. Als u meerdere AWS-accounts hebt, heeft elk account een eigen kopie van de Lambda nodig om deze uit te voeren, waarbij de metadata naar dezelfde gedeelde S3-bucket worden geschreven.
Opmerking: Werk samen met uw Precisely-vertegenwoordiger of maak een ondersteuningsticket aan om de vereiste AWS Glue-toegang tot de Lambda in te stellen.