AWS Glue-connector - Data360_Govern - Nieuwste

2024
2014
2024-06-13
2024-06-13T21:26:02.142435

AWS Glue bevat een gegevenscatalogus met metadata uit verschillende bronsystemen. De AWS Glue-connector extraheert metadata uit AWS Glue en bewaart deze als Data360 Govern technische assets. Voor deze connector is een S3-bucket vereist om metadata op te slaan.

U gebruikt als volgt deze connector:

• De connector moet toegang hebben tot AWS Glue en de S3-bucket.
  • U moet één of meer AWS-accounts en één of meer AWS-gebruikers hebben. Een account moet minimaal een S3-bucket hebben en er moet een gebruikerstoegangssleutel beschikbaar worden gesteld, zodat de harvester objecten kan ophalen uit de S3-map.
  • U moet een AWS Lambda Python-script configureren en uitvoeren. Binnen AWS kan een account met een Glue-gegevenscatalogus een programma uitvoeren om bestanden te genereren die de metadata van de gegevenscatalogus bevatten en deze bestanden naar S3 te schrijven. Voor deze connector is het programma een Python-script dat in AWS Lambda wordt uitgevoerd, en de bestanden hebben de JSON-indeling. Als u meerdere AWS-accounts hebt, heeft elk account een eigen kopie van de Lambda nodig om deze uit te voeren, waarbij de metadata naar dezelfde gedeelde S3-bucket worden geschreven.
Opmerking: Werk samen met uw Precisely-vertegenwoordiger of maak een ondersteuningsticket aan om de vereiste AWS Glue-toegang tot de Lambda in te stellen.