Details assettype - Data360_Govern - Nieuwste

Help Data360 Govern

Product type
Software
Portfolio
Verify
Product family
Product
Data360 Govern
Precisely Data Integriteit Suite > Govern
Version
Nieuwste
Language
Nederlands
Product name
Data360 Govern
Title
Help Data360 Govern
Copyright
2024
First publish date
2014
ft:lastEdition
2024-06-13
ft:lastPublication
2024-06-13T21:26:02.142435

Op het tabblad Details van een assettype worden de instellingen weergegeven die voor het item zijn gedefinieerd. Deze kunnen een beschrijving van het assettype, beveiligingsinstellingen en eventuele kleur- of pictograminstellingen bevatten die zijn geconfigureerd.

U kunt een lijst zien van de bestaande assettypes op de pagina Configuratie van het assettype, bijvoorbeeld via Configuratie > Bedrijfsassets. U kunt het tabblad Details van een assettype openen door op de naam van het assettype te klikken in het raster van de assetlijst of door op de rij te dubbelklikken.

Deze menuopties zijn beschikbaar wanneer u met de rechtermuisknop op een rij in het raster van de assetlijst klikt of wanneer u op de menuknop rechts van een rij klikt:

  • Informatie weergeven - Opent het zijpaneel of wijzigt naar de momenteel geselecteerde rij als het zijpaneel is geopend.
  • Openen - Opent het tabblad Details in het huidige browsertabblad.
  • Openen in nieuw tabblad - Hiermee worden de Details geopend in een nieuw tabblad.
  • Onderliggend assettype toevoegen: hiermee wordt het dialoogvenster Onderliggend assettype toevoegen geopend, waar u een nieuwe onderliggend asset kunt toevoegen.
  • Bewerken - Hiermee wordt het dialoogvenster Assettype bewerken geopend, waarin u de configuratie van het assettype kunt bewerken.
  • Verwijderen - Hiermee wordt het dialoogvenster Assettype verwijderen geopend, waar u het assettype uit het systeem kunt verwijderen.