Een model hernoemen - Data360_Govern - Nieuwste

2024
2014
2024-06-13
2024-06-13T21:26:02.142435
  1. Klik rechts van een model op het pictogram Bewerken om de naam van het model te wijzigen.

Als u de naam van een model wijzigt, moet u ook alle regels voor eigenaarschap die naar het model verwijzen bijwerken met de nieuwe modelnaam.

2. Navigeer naar Beheer > Beveiliging > Verantwoordelijkheden.
  3. Selecteer het relevante verantwoordelijkheidstype.
  4. Klik in het deelvenster Regels voor eigenaarschap op de knop Bewerken in de rij die verwijst naar het model waarvan u de naam hebt gewijzigd.
  5. Werk in het deelvenster Regel bewerken de tekst in het veld Wanneer filterenwaarde bij zodat deze overeenkomt met de nieuwe modelnaam.