Diagramassettypen - Data360_Govern - Nieuwste

2024
2014

Diagramassets vertegenwoordigen de processen die u wilt visualiseren in procesdiagrammen, waarbij de stroom van assets wordt weergegeven met de reis van een beginpunt, via een aantal stappen, naar een eindpunt.

Selecteer Configuratie > diagramassets als u een lijst met bestaande diagramassettypen wilt bekijken.

U kunt de lijst met diagramassettypen filteren door in de zoekbalk de eerste tekens van een bestaand assettype te typen.

Opmerking: Als er geen bestaande diagramassettypen zijn, moet u eerst Als u al instellingen voor governancerollen hebt gedefinieerd, gaat u naar. Zie Instellingen governancerol definiëren. Als u al instellingen voor governancerollen hebt gedefinieerd, gaat u naar Een nieuw diagramassettype maken.