Onderliggende assets toevoegen - Data360_Govern - Nieuwste

2024
2014
2024-06-13
2024-06-13T21:26:02.142435

In dit onderwerp wordt beschreven hoe onderliggende assets worden toegevoegd.

Als een asset een hiërarchie bevat, wordt vóór de naam van de asset in het menu links op het scherm een pijl weergegeven.

1. Klik op de pijl om het item uit te vouwen en de hiërarchie ervan te bekijken.
  2. Selecteer een onderliggend assettype om de lijstpagina te bekijken voor alle assets van dat type.
  3. Als u een nieuwe onderliggende asset wilt toevoegen, klikt u op de knop Toevoegen.
  4. Selecteer de bovenliggende asset.
  5. Vul de velden in die nodig zijn om de term te definiëren.
    Als u de detailpagina bekijkt van een asset met een onderliggende asset, ziet u een tabblad Onderliggende elementen waarin u alle hiërarchische relaties kunt bekijken.