Een assettype verwijderen - Data360_Govern - Nieuwste

2024
2014
2024-06-13
2024-06-13T21:26:02.142435

U kunt alle assettypen verwijderen die u niet meer nodig hebt. Deze bewerking kan niet ongedaan worden gemaakt. Ga bij het verwijderen van assets en assettypen dus zeer voorzichtig te werk.

1. Ga naar de pagina Configuratie > Bedrijfsassets. Klik op de menuknop rechts van het assettype dat u wilt verwijderen en selecteer Verwijderen.
  2. Bevestig het verwijderen van het assettype, samen met assets die op dit type zijn gebaseerd.