Een kwaliteitsregeltype maken - Data360_Govern - Nieuwste

2024
2014
  1. Ga naar Configuratie > regels om een lijst met bestaande kwaliteitsregeltypen te bekijken.
  2. Klik op de knop Toevoegen om een nieuwe kwaliteitsregel te maken.
    Het dialoogvenster Assettype toevoegen wordt weergegeven. Hier kunt u de metadata van uw nieuwe regel configureren.
Nadat u een regel hebt gemaakt, kunt u deze selecteren in de lijst met regeltypen om verder te configureren:
  • Velden: bepaal welke velden moeten worden weergegeven en ingevuld als onderdeel van de definitie van een regel van dit type. U kunt een veld voor een aangepaste status toevoegen aan een kwaliteitsregel om gebruikers in staat te stellen de status van een regel aan te geven. Zie Velden definiëren voor assettypen voor meer informatie over het bewerken van de velden die bij een asset horen.
    Opmerking: In eerdere Data360 Govern versies waren alle regels gekoppeld aan een statuswaarde. De waarde van Status kon "Actief", "Inactief" of "Concept" zijn.
  • Toewijzing type verantwoordelijkheid: beheer gebruikersrechten voor assettypen via verantwoordelijkheidstypen. Zie Verantwoordelijkheden bepalen voor meer informatie.