Opmerkingen toevoegen aan assets - Data360_Govern - Nieuwste

Help Data360 Govern

Product type
Software
Portfolio
Verify
Product family
Data360
Product
Data360 Govern
Precisely Data Integriteit Suite > Govern
Version
Nieuwste
Language
Nederlands
Product name
Data360 Govern
Title
Help Data360 Govern
Copyright
2024
First publish date
2014

Data360 Govern biedt gebruikers een platform voor samenwerking om opmerkingen te volgen en te plaatsen of discussies over een asset te voeren. Via de detailpagina van een asset kunt u opmerkingen bekijken door op het tabblad Opmerkingen te klikken.

Op het tabblad Opmerkingen kunt u opmerkingen toevoegen, bewerken en verwijderen. De standaardinstelling is dat als u actie onderneemt op een asset door op de knop Actie ondernemen te klikken, de beschrijving van de actie wordt gebruikt om een opmerking te maken. Als u een beheerder bent, kunt u deze functionaliteit uitschakelen, zie De toepassing aanpassen.

Een opmerking toevoegen

1. Ga naar de detailpagina van een asset en klik op het tabblad Opmerkingen.
  2. Typ uw opmerking in het vak Een opmerking toevoegen.
  3. Klik op Een item taggen en voer waar nodig een tag voor een asset, gebruiker of groep in en klik dan op Posten.

Als er vooraf een melding is geconfigureerd, wordt er een e-mail verzonden naar gebruikers of groepen waarin gebruikers worden geïnformeerd dat ze zijn getagd.

Meldings-e-mails

Als een gebruiker of gebruikersgroep wordt getagd in een opmerking, wordt een e-mail naar de desbetreffende gebruiker(s) verzonden. De e-mail bevat het volgende:

• Wie de tag heeft gemaakt.

• Wanneer de tag is gemaakt.

• Een knop Opmerking weergeven, waarmee de inhoud van de opmerking wordt geopend.

Opmerking: De inhoud van de opmerking wordt niet in de e-mail opgenomen, om persoonlijke informatie te beschermen.

Als een gebruiker is getagd maar geen leestoegang tot de asset heeft, wordt de gebruiker met de knop Opmerking weergeven en eventuele koppelingen naar de startpagina geleid.

Gebruikers ontvangen alleen een melding per e-mail wanneer een andere gebruiker de opmerking heeft gepost en niet als een opmerking bijvoorbeeld is gepost bij het uitvoeren van een actie.

Zie E-mailmeldingen configureren voor meer informatie over het configureren van meldingen.

Een opmerking bewerken, verwijderen of beantwoorden

1. Klik op het tabblad Opmerkingen en plaats de muisaanwijzer op de relevante opmerking.

Deze knoppen worden weergegeven:

• Beantwoorden
  • Verwijderen
  • Bewerken
    Tip: Als u een beheerder bent, kunt u op elk gewenst moment opmerkingen verwijderen die door een gebruiker zijn gepost. Als u geen beheerder bent, kunt u alleen opmerkingen verwijderen die u in de afgelopen vijf minuten hebt gepost.