Bloomberg-connector - Data360_Govern - Nieuwste

2024
2014
2024-06-13
2024-06-13T21:26:02.142435

De Bloomberg-connector haalt metadata uit geëxtraheerde bestanden van Bloomberg en vult Data360 Govern met technische assets en relaties.

De Bloomberg-connector ondersteunt het volgende:

• De extractie van uitgebreide metadata voor mnemonics, assets voor lijsten met opzoekwaarden en assets voor items met opzoekwaarden op basis van door komma's gescheiden invoerbestanden.
  • Het maken van bovenliggende en onderliggende relaties tussen assets voor domeinwaardelijst en assets voor domeinwaarde-item.
  • Het maken van relaties tussen mnemonics en assets voor domeinwaardelijst.

De Bloomberg-connector ondersteunt geen aanvullende Bloomberg-structuren die niet zijn inbegrepen, zoals Data Feed, Module Level 1/2/3, Universe, Universe Subset en Product.