Antwoorden op een enquête - Data360_Govern - Nieuwste

2024
2014

Als u de detailpagina van een asset, model of regel bekijkt, ziet u mogelijk de knop Enquête invullen in de rechterbovenhoek van de pagina.

Tip: De knop Enquête invullen wordt alleen weergegeven als een beheerder in uw organisatie een enquête heeft gemaakt en deze heeft gekoppeld aan het itemtype dat u bekijkt.
  1. Start de enquête door op de knop Enquête invullen te klikken.
  2. Beantwoord elke vraag.
    Als u bij de vraag één antwoord moet selecteren, ziet u keuzerondjes links van de opties.

Als u meerdere opties kunt selecteren, ziet u aan de linkerkant van de opties vierkante selectievakjes.

Bij elke vraag kunt u een opmerking toevoegen. U kunt navigeren tussen vragen met behulp van de knoppen Volgende en Vorige. U hoeft niet alle vragen te beantwoorden.

3. Wanneer u bij de laatste vraag bent aangekomen, klikt u op Opslaan om uw enquêteantwoorden te verzenden.

Wanneer u een enquête hebt ingevuld, moet u een bepaalde tijd wachten voordat u ziet dat u de enquête opnieuw kunt invullen. De beheerder die de enquête heeft gemaakt, heeft de tijd opgegeven die moet zijn verstreken voordat u opnieuw een enquête kunt invullen. De informatie over de respons op de enquête wordt opgeslagen in de database en kan via dashboards in rapporten worden weergegeven. U kunt ook enquêtegegevens ophalen met behulp van de API-eindpunten Enquêtes. Bekijk voor meer informatie de documentatie van de Swagger-API door naar Beheer > Integratie > API te gaan.