Favorieten beheren - Data360_Govern - Nieuwste

2024
2014

U kunt de ingaves in de lijst met favorieten beheren door items te kiezen die u wilt verwijderen.

1. Klik op de knop Favorieten beheren, te vinden rechtsboven in het menu Voorkeuren.
    Het dialoogvenster Favorieten beheren wordt weergegeven, waarbij het aantal assets voor elk type rechts van de toepasselijke vermelding wordt weergegeven.
    Tip: Als u geen wijzigingen wilt aanbrengen, klikt u buiten het dialoogvenster om het te sluiten.
  2. Vink de selectievakjes aan om de favorieten die u wilt verwijderen te selecteren of selecteer Alles om het menu Favorieten leeg te maken.
  3. Klik op de knop Verwijderen.