Kwaliteitsregels maken en bewerken - Data360_Govern - Nieuwste

Help Data360 Govern

Product type
Software
Portfolio
Verify
Product family
Product
Data360 Govern
Precisely Data Integriteit Suite > Govern
Version
Nieuwste
Language
Nederlands
Product name
Data360 Govern
Title
Help Data360 Govern
Copyright
2024
First publish date
2014
ft:lastEdition
2024-06-13
ft:lastPublication
2024-06-13T21:26:02.142435

Kwaliteitsregels maken

1. Selecteer in het menu Regels links op het scherm een regeltype om een lijst met Regels weer te geven voor dat regeltype.
  2. Klik op het pictogram Toevoegen om een nieuwe kwaliteitsregel te maken. Het paneel Nieuwe regel wordt weergegeven.
  3. Geef een Naam op.
  4. Mogelijk moet u ook extra velden invullen als uw beheerder aangepaste velden in het geselecteerde regeltype heeft geconfigureerd. Vul deze velden in zoals vereist om extra context voor de regel te bieden. Enkele veelvoorkomende voorbeelden van aangepaste velden die uw beheerder mogelijk heeft gemaakt zijn: de velden Dimensie, Status, Beschrijving, Meeteenheid, Doel en Resolutie. Aangepaste velden kunnen optioneel of verplicht zijn.

Kwaliteitsregels bewerken

U kunt bestaande regels Bewerken en Verwijderen door het relevante pictogram rechts van de regel te selecteren.