Nieuwe gebruikers maken - Data360_Govern - Nieuwste

2024
2014

U kunt bestaande gebruikers beheren en nieuwe gebruikers toevoegen op de pagina Beheer > Beveiliging > Gebruikers. U moet beheerdersrechten hebben om gebruikers en groepen te beheren. Op de pagina Gebruikers worden alle actieve en inactieve gebruikers van het systeem weergegeven.

1. Ga naar Beheer > Beveiliging > Gebruikers.
  2. Klik op de knop Nieuwe gebruiker toevoegen in de rechterbovenhoek van het deelvenster Gebruikers.
  3. Voer de Voornaam, Achternaam, E-mail en een Wachtwoord in van de gebruiker. Wanneer u begint met typen in het veld Wachtwoord, worden de wachtwoordvereisten voor het systeem weergegeven.
  4. Stel Beheerder? in op True als u de gebruiker volledige beheerdersrechten wilt toekennen.
  5. Klik op Opslaan.
Na het maken van een gebruiker kunt u het volgende doen:
  • Voeg aangepaste velden toe door op het tabblad Velden te klikken. U kunt bijvoorbeeld een veld toevoegen voor de functie van de gebruiker of hun telefoonnummer.
  • Bewerk de details van een gebruiker door op het potloodpictogram rechts van de gebruiker te klikken.
  • Verwijder een gebruiker door op het pictogram Verwijderen rechts van de gebruiker te klikken.