Het veld Weergave-indeling bijwerken - Data360_Govern - Nieuwste

Help Data360 Govern

Product type
Software
Portfolio
Verify
Product family
Data360
Product
Precisely Data Integriteit Suite > Govern
Data360 Govern
Version
Nieuwste
Language
Nederlands
Product name
Data360 Govern
Title
Help Data360 Govern
Copyright
2024
First publish date
2014

Als u een nieuw assettype aanmaakt, bevat dit standaard een sleutelveld met de naam Naam. De waarde van dit veld wordt gebruikt om door de hele toepassing heen naar de asset te verwijzen. Wanneer u bijvoorbeeld een pagina met assetgegevens opent, wordt de waarde van dit veld in het navigatiepad weergegeven. Als u de naam van dit standaardveld wijzigt of het veld verwijdert, wordt de wijziging niet automatisch door het hele systeem meegenomen. U moet ook de waarde voor Weergave-indeling bijwerken:

U kunt ook de waarde voor Weergave-indeling bewerken als u een aanvullend of ander veld wilt gebruiken om te verwijzen naar het assettype in de hele toepassing. Als u een optioneel veld selecteert bij het configureren van het assettype Weergave-indeling, worden ongebruikte waarden weergegeven als '---'.

1. Ga naar de pagina Configuratie > Bedrijfsassets. Klik op de menuknop rechts van het assettype waarvan u Weergave-indeling wilt bijwerken en selecteer Bewerken.
  2. Klik in het veld Weergave-indeling op de menuknop en selecteer de naam van het veld dat u wilt gebruiken om te verwijzen naar het assettype in de hele toepassing.
  3. Verwijder enige bestaande tokens uit het veld Weergave-indeling en laat alleen het nieuwe token staan.
Als u merkt dat de waarde niet direct na aanbrengen van deze wijzigingen wordt bijgewerkt, kunt u de wijziging afdwingen op de pagina Beheer > Instellingen door op Weergavewaarden opnieuw maken te klikken.