Assets volgen - Data360_Govern - Nieuwste

2024
2014

Data360 Govern biedt gebruikers een platform voor samenwerking om opmerkingen te volgen en te plaatsen of discussies over een asset te voeren. U kunt een asset volgen als u op de hoogte wilt blijven van wijzigingen en gebeurtenissen met betrekking tot dat specifieke item.

Klik op de assetpagina op de knop Dit item volgen in de kopbalk om de asset te volgen of niet meer te volgen.

Alle assets die u volgt, worden vermeld op uw profielpagina. Om uw profielpagina te openen, selecteert u in het menu in de rechterbovenhoek Profiel weergeven en klikt u vervolgens op het tabblad Volgend.

Opmerking: Beheerders kunnen een workflow maken die een e-mailmelding stuurt naar de volgers van een asset wanneer een item wordt gewijzigd of wanneer er een actie wordt ondernomen voor de asset. Zie E-mailmeldingen configureren voor meer informatie.

Als u volgers voor een item wilt bekijken, klikt u op het tabblad Volgers op de pagina Assetdetails.