Dashboards - Data360_Govern - Nieuwste

2024
2014
2024-06-13
2024-06-13T21:26:02.142435

Gebruik dashboards om gegevens of informatie weer te geven, zoals grafieken of tabellen, van Power BI of Data360 DQ+. Alleen gebruikers met beheerdersrechten kunnen dashboards maken.

U kunt alle dashboards bekijken die al in het systeem bestaan door Dashboards te selecteren in de navigatiebalk aan de linkerkant van het scherm. Zo kunt u bijvoorbeeld een dashboard toevoegen dat gegevens uit Data360 DQ+ weergeeft en dat dashboard beschikbaar maken vanaf pagina's voor een bepaald bedrijfsasset of -model.

Ga naar Beheer > Dashboards als u een beheerder bent en een nieuw dashboard wilt maken.