Aanvragen - Data360_Govern - Nieuwste

2024
2014

Op de pagina Aanvragen worden alle workflows weergegeven die door u zijn gestart, bijvoorbeeld een certificeringsaanvraag of een vraag die u hebt gesteld met de knop Actie ondernemen.

Het raster Aanvragen bevat de volgende gegevens:

• Workflownaam - De naam van de workflow.
  • Gekoppeld aan - De naam van de asset waarop de workflow is gebaseerd.
  • Toegewezen persoon - De namen van de toegewezen personen. Als er meer dan twee personen zijn toegewezen, plaatst u de muisaanwijzer op de gebruikersnamen om de volledige lijst te zien.
  • Gestart - Datum (of tijd indien vandaag) waarop de workflow is gestart.
  • Status - De status van de workflow, In behandeling of Voltooid.

Als u de stappen van een aanvraag wilt bekijken, selecteert u een item in het raster om de Voortgang van de aanvraag in het zijpaneel weer te geven. Klik op een willekeurige stap om gedetailleerde Stapinformatie te bekijken. Klik op Workflowdiagram en details weergeven om informatie over de configuratie van de workflow en het workflowdiagram weer te geven.

Klik op de knop Informatie aanvragen in het zijpaneel om meer informatie over het formulier en de workflow te bekijken.