Gebruikershandleiding - Data360_Govern - Nieuwste

2024
2014

Dit gedeelte bevat informatie over alle activiteiten die u nodig hebt bij uw dagelijkse taken als bedrijfseigenaren, data stewards, teamsupervisors en chief protection officers.

Data360 Govern is een flexibel aanpasbare toepassing die is geconfigureerd voor de ondersteuning van de specifieke vereisten van de governancestrategie van uw organisatie.

U kunt een standaardsjabloon aanschaffen dat vooraf is geconfigureerd en beschikbaar is als optie bij alle nieuwe installaties en een basisconfiguratie biedt die u kunt gebruiken als basis waarop u uw implementatie kunt starten. Voor meer informatie over de Govern Standard-metamodelsjabloon neemt u contact op met uw Precisely-vertegenwoordiger.

Raadpleeg Configuratie en Beheer voor gebruikers die beheertaken moeten uitvoeren, zoals het vaststellen en onderhouden van het kader en de integratie van uw afzonderlijke implementatie van het systeem. In de configuratie- en beheeronderwerpen komen activiteiten aan bod die veel voorkomen bij teamsupervisors, technische beheerders en systeembeheerders.