Een assettype bewerken - Data360_Govern - Nieuwste

2024
2014
2024-06-13
2024-06-13T21:26:02.142435

Bewerk de instellingen die voor een assettype zijn gedefinieerd om gedrag te wijzigen, zoals de velden, relaties en verantwoordelijkheden die kunnen worden gemaakt.

1. Klik op de menuknop naast het bestaande assettype en selecteer Bewerken.
  2. Wijzig het assettype naar wens.
    Opmerking: Als u de naam van een assettype wijzigt, moet u de zoekindexen opnieuw maken door te navigeren naar Beheer > Instellingen en te klikken op Zoekindex opnieuw maken. Met deze extra stap zorgt u ervoor dat de meest recente wijzigingen worden gesynchroniseerd in de gehele toepassing.