Communitypagina - Data360_Govern - Nieuwste

2024
2014

Gebruik de pagina Community voor een overzicht van de onderverdeling van verantwoordelijkheden onder gebruikers in uw organisatie. U kunt uw gebruikersrollen, toewijzingen en contactgegevens bekijken.

Het cirkeldiagram geeft het aantal items weer dat per rol is toegewezen. Klik op een segment van het cirkeldiagram om een lijst weer te geven van gebruikers die aan de geselecteerde rol zijn toegewezen en het aantal items dat aan elke gebruiker is toegewezen. Klik op een gebruiker om aanvullende details te openen, waaronder de contactgegevens en een lijst met hun huidige toewijzingen.

Data360 Govern biedt gebruikers een platform voor samenwerking om opmerkingen te volgen en te plaatsen of discussies over een asset te voeren.