Filteren volgens eigenaarschap - Data360_Govern - Nieuwste

2023
2014

U kunt assetlijsten filteren om alleen items weer te geven die het eigendom zijn van een specifieke gebruiker of een specifieke gebruikersrol.

U kunt filters voor eigenaarschap configureren voor de volgende assettypen:
  • Bedrijfsassettypen

• Technische assettypen

• Regeltypen

• Modeltypen

• Beleidstypen

1. Selecteer het juiste assettype.
  2. Klik op het token Filter toevoegen dat zich onder het veld Zoekenbevindt.
  3. Selecteer Systeemvelden, gevolgd door Eigendom van.
    In een lijst wordt één gebruikersvermelding weergegeven voor elke rol die aan de gebruiker is toegewezen.
    U kunt ook zoeken naar gebruikers of rollen met het veld Zoeken, boven aan de lijst.
  4. Selecteer een of meer vermeldingen.

Het lijstraster wordt overeenkomstig bijgewerkt.

Als slechts één gebruikersvermelding is geselecteerd, worden in het bijbehorende token van het filterveld de vermeldingsgegevens weergegeven.

Als er meerdere vermeldingen zijn geselecteerd, wordt in het token het aantal gebruikers weergegeven. Als u de muisaanwijzer op het token plaatst, worden de details van de vermeldingen in een knopinfo weergegeven.