Bladeren door assets - Data360_Govern - Nieuwste

Help Data360 Govern

Product type
Software
Portfolio
Verify
Product family
Product
Data360 Govern
Precisely Data Integriteit Suite > Govern
Version
Nieuwste
Language
Nederlands
Product name
Data360 Govern
Title
Help Data360 Govern
Copyright
2024
First publish date
2014
ft:lastEdition
2024-06-13
ft:lastPublication
2024-06-13T21:26:02.142435
U kunt via de navigatiebalk aan de linkerkant van het scherm of via de pagina Home door assets bladeren.
  1. Selecteer het menu-item Bedrijfsassets of Technische assets in de navigatiebalk om een menu weer te geven van de typen assets die beschikbaar zijn voor u en hoeveel items van elk type er bestaan. De assettypen die u kunt maken en volgen, verschillen van bedrijf tot bedrijf.

    Als u een lijst met alle assets van een bepaald type wilt bekijken, klikt u op het assettype in het menu Bedrijfsassets of Technische assets of selecteert u het assettype op de lijstpagina Bedrijfsassets of Technische assets.

    De lijst met assets bevat een aantal belangrijke kenmerken die in kolommen worden weergegeven. De set weergegeven kenmerken wordt aangepast voor uw organisatie.

  2. Als u de volledige details van een asset wilt bekijken, klikt u op de naam van de asset in de tabel.
  3. Ga naar de pagina Home en klik op het menu-item Home boven aan de navigatiebalk of klik op het logo links van de kopbalk

    Snelkoppelingen naar veelgebruikte assets worden vaak weergegeven op de pagina Home.

Tip: Als u door een lijst met assets bladert en er een selecteert om de details te bekijken, ziet u dat wanneer u de pagina met details sluit, u terugkeert naar het begin van de lijst. Om uw plaats in de lijst te behouden, kunt u met de rechtermuisknop op het item klikken en het item in een nieuw tabblad of venster openen. Nadat u het item hebt weergegeven of bewerkt, kunt u het browsertabblad sluiten en teruggaan naar dezelfde plek in uw lijst. Let op: als u items uit een lijst verwijdert, wordt de pagina niet automatisch vernieuwd als de lijst is geopend in een ander browservenster.