Assetkleuren en -pictogrammen toewijzen - Data360_Govern - Nieuwste

Help Data360 Govern

Product type
Software
Portfolio
Verify
Product family
Data360
Product
Precisely Data Integriteit Suite > Govern
Data360 Govern
Version
Nieuwste
Language
Nederlands
Product name
Data360 Govern
Title
Help Data360 Govern
Copyright
2024
First publish date
2014

De kleur van de vakken en de pictogrammen die worden gebruikt om items in Impact- en Lineage-diagrammen weer te geven, worden bepaald op de pagina's: Configuratie:

1. Ga naar de pagina Configuratie van het assettype, bijvoorbeeld Configuratie > Bedrijfsassets.
  2. Klik op de knop Bewerken rechts van een bestaand assettype of klik op Toevoegen om een nieuw assettype toe te voegen.
  3. Selecteer een achtergrondkleur om de kleur op te geven van het vak dat wordt gebruikt om assets van dit type in diagrammen weer te geven.
    De achtergrondkleur van het assettype 'Bedrijfswoordenlijst' is bijvoorbeeld blauw:

Knooppuntkleur

Tip: Het kan handig zijn om verschillende kleuren voor assetypen op verschillende hiërarchieniveaus in te stellen om ze te helpen onderscheiden in diagrammen.

Als een visualisatie bijvoorbeeld is ingesteld op Alle bovenliggende elementen/eigenaren tonen, nemen onderliggende assettypen de kleur over van de bovenliggende elementen. Het assettype 'Bovenliggende asset' heeft bijvoorbeeld een roze achtergrondkleur die wordt overgenomen door het assettype 'Onderliggende asset 1':

Als u het diagramfilter wijzigt in Direct bovenliggend element/eigenaar tonen, verandert de kleur van het vak in zwart zodat deze overeenkomt met de achtergrondkleur die is ingesteld in de configuratie voor het assettype 'Onderliggende asset 1':

4. Kies een pictogram om het assettype weer te geven:

Assetpictogram instellen