Toewijzingen verwijderen - Data360_Govern - Nieuwste

2024
2014
2024-06-13
2024-06-13T21:26:02.142435

Als u een beheerder bent, kunt u toewijzingen verwijderen. Dit kan handig zijn om items te verwijderen die bestemd waren voor tests, items met fouten of items waarin het object is verwijderd.

Let op!:
Nadat een toewijzing is verwijderd, kan deze niet meer worden hersteld. Zorg ervoor dat u de juiste workflowitems selecteert voordat u ze verwijdert.
  1. Ga naar de pagina Toewijzingen.
  2. Klik op de menuknop rechts van het item dat u wilt verwijderen en selecteer Verwijderen als u een enkele toewijzing wilt verwijderen. Druk op Ctrl en klik op de rijen met de items die u wilt verwijderen als u meerdere toewijzingen wilt verwijderen. Klik op Alles selecteren om alle items op de huidige pagina te selecteren.
    Als u meerdere items selecteert, wordt de knop Verwijderen weergegeven in het zijpaneel.