Kennisgevingen - Data360_Govern - Nieuwste

2023
2014

Copyright 2014, 2023 Precisely.

Handelsmerken

Infogix, het Infogix-logo, ACR, ACR/Detail, ACR/Summary, ACR/Workbench, ACR/Connector, Infogix Assure, Infogix Insight, ACR/Instream, ACR/File, Infogix ER, Infogix Perceive, Data3Sixty en Data360 zijn geregistreerde handelsmerken van Precisely. Data3Sixty Analyze, Data3Sixty Govern, Data3Sixty DQ+, Data360 Analysyze, Data360 Govern en Data360 DQ+ zijn handelsmerken van Precisely. Overige handelsmerken of geregistreerde handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.