Informatiepaneel - Data360_Govern - Nieuwste

2024
2014

De inhoud van het Informatiepaneel is vergelijkbaar met de informatie op het tabblad Definitie van een assetpagina en het tabblad Details van het Informatiepaneel over impact- en lineagediagrammen.

Als het informatiepaneel beschikbaar is, kunt u dit openen door aan de rechterkant van het scherm op de knop Informatie te klikken. Het paneel bevat het volgende:

• De naam van de asset. Als het veld een sleutelveld is, wordt naast de naam een sleutelpictogram weergegeven.
  • Het assettype.
  • Score voor governance en gegevenskwaliteit, indien beschikbaar.
  • Menuknoppen die worden weergegeven als u over de juiste gebruikersrechten beschikt.
  • Tabbladen - De tabbladen die beschikbaar zijn in het Informatiepaneel verschillen per assettype en pagina.

Menuknoppen:

• Openen: hiermee opent de assetpagina op hetzelfde scherm.
  • Openen in nieuw tabblad: hiermee wordt de assetpagina geopend in een nieuw tabblad.
  • Bewerken: hiermee wordt het dialoogvenster Asset bewerken geopend.

Tabbladen:

• Het tabblad Details: op een pagina met een assetlijst worden op het tabblad Details de velden getoond die zijn gedefinieerd op een geselecteerde asset, geordend per categorie, op een vergelijkbare manier als de velden in het tabblad Definities van een pagina met assetdetails. Op een lijstpagina van een assettype worden in het tabblad Details de definitiegegevens van het assettype weergegeven, inclusief een beschrijving en informatie over de toegewezen kleur en pictogram.
  • Velden: op een lijstpagina voor assettypen kunt u in het tabblad Velden de velden bekijken die voor een geselecteerd assettype zijn gedefinieerd, zonder de lijstpagina voor assettypen te hoeven afsluiten. U kunt een nieuw veld aan het zijpaneel toevoegen door op de knop Veld toevoegen te klikken.
  • Het tabblad Eigenaarschap: hier worden de verantwoordelijkheidstypen en verantwoordelijke partijen voor de juiste asset weergegeven, met inbegrip van de via- en contextgegevens die meestal worden weergegeven in de tabel Eigenaarschap-lookup.