Gebruikers en groepen beheren - Data360_Govern - Nieuwste

2024
2014

U moet beheerdersrechten hebben om gebruikers en groepen te beheren. Groepen stellen u in staat gebruikers samen te clusteren in logische categorieën, zoals afdelingen of functionele gebieden binnen een organisatie. Bijvoorbeeld Human Resources en Finance, of Data Governance en Data Quality Operations. U kunt een gebruiker of groep toewijzen als de resource voor een asset.

Als uw organisatie Data360 Govern implementeert in combinatie met een bestaand LDAP/AD-protocol, worden gebruikers automatisch gemaakt wanneer ze zich aanmelden bij de toepassing en krijgen zij alleen-lezen toegang. Vervolgens dient u extra toegang te verlenen aan geselecteerde personen, in zoverre dat nodig is. Voor organisaties die geen gebruik maken van LDAP/AD kunt u handmatig gebruikers maken.

Opmerking: Als u gebruikersinstellingen bijwerkt in de ontwikkelingsomgeving, worden dezelfde updates uitgevoerd in Productie. Als u bijvoorbeeld het e-mailadres van een gebruiker wijzigt in de DEV-omgeving Data360 Govern, verandert ook het e-mailadres in de PROD-omgeving Data360 Govern.