Bladeren door kwaliteitsregels - Data360_Govern - Nieuwste

Help Data360 Govern

Product type
Software
Portfolio
Verify
Product family
Product
Data360 Govern
Precisely Data Integriteit Suite > Govern
Version
Nieuwste
Language
Nederlands
Product name
Data360 Govern
Title
Help Data360 Govern
Copyright
2024
First publish date
2014
ft:lastEdition
2024-06-13
ft:lastPublication
2024-06-13T21:26:02.142435
 1. Selecteer Regels in de navigatiebalk links van het scherm om een lijst weer te geven van de regeltypen die beschikbaar zijn voor u.
 2. Selecteer een regeltype.

  De namen en de bijbehorende afmetingen van elke regel van het geselecteerde type worden weergegeven.

 3. Klik op een regel om de detailpagina voor het item weer te geven. Zie Assets inspecteren voor meer informatie over de algemene gedeeltes van de pagina Assetdetails.
 4. Klik op het tabblad Regelresultaten om alle regelresultaten weer te geven die in het systeem zijn geladen.

Inzicht in regelresultaten

Alle regelresultaten worden via de API's in het systeem geladen. Raadpleeg De API gebruiken om regelresultaten op het gebied van gegevenskwaliteit te publiceren. De tabel Regelresultaten bevat de volgende informatie:

 • Assetklasse, assettype en asset: wanneer u een regelresultaat uploadt, kunt u het resultaat koppelen aan een bedrijfs- of technische asset die in uw systeem bestaat. Als het resultaat aan een asset is gekoppeld, worden de assetdetails opgenomen in de tabel Regelresultaten.
 • Datum van uitvoering en Ingangsdatum: datum van uitvoering en ingangsdatum van het regelresultaat. Als er op één dag (één ingangsdatum) meer dan één regelresultaat voor een asset wordt geladen, wordt dit aangegeven in de tabel. Standaard worden de regelresultaten gesorteerd op ingangsdatum en worden eerst de meest recente regelresultaten weergegeven.
 • Doorgiftebreuk: berekende doorgiftebreuk. Als er bijvoorbeeld 100 rijen in totaal zijn en alle 100 rijen zijn doorgevoerd, is de doorgiftebreuk 1. Als er echter 100 rijen in totaal zijn maar slechts 80 zijn doorgevoerd, is de doorgiftebreuk 0,8.
 • Totaal aantal rijen: het totale aantal records.
 • Rijen doorgegeven en Rijen mislukt: aantal records dat is doorgegeven en aantal records dat is mislukt. Wanneer regelresultaten worden geüpload via de API, wordt deze informatie verstrekt in de velden PassCount en FailCount.
 • Gelukt: dit geeft aan of het resultaat in het algemeen is gelukt of mislukt, op basis van de drempelwaarde die in de regel is gedefinieerd.
Tip: Plaats de muisaanwijzer op het informatiepictogram op een willekeurige rij om de bijbehorende regelresultaat-UID te zien.

Kwaliteitsregels exporteren

U kunt kwaliteitsregels exporteren via de knop Exporteren naar Excel bovenaan een tabel waarin een lijst met kwaliteitsregels wordt weergegeven. Zie Gegevens exporteren uit [%=General.Product Govern%] voor meer informatie.

Relaties

Klik op Verwante assets om de weergave Relaties te openen. U kunt deze weergave gebruiken om te zien welke assets gerelateerd zijn aan de kwaliteitsregel.

Met relatietypen kunt u bedrijfstermassets beheren en valideren volgens kwaliteitscontroleregels. Zie Kwaliteitsregels koppelen aan assets voor meer informatie.

Tip: Als u door een lijst met regels bladert en er een selecteert om de details te bekijken, ziet u dat wanneer u de pagina met details sluit, u terugkeert naar het begin van de lijst. Om uw plaats in de lijst te behouden, kunt u met de rechtermuisknop op het item klikken en het item in een nieuw tabblad of venster openen. Nadat u het item hebt weergegeven of bewerkt, kunt u het browsertabblad sluiten en teruggaan naar dezelfde plek in uw lijst. Let op: als u items uit een lijst verwijdert, wordt de pagina niet automatisch vernieuwd als de lijst is geopend in een ander browservenster.