Paneel Filters - Data360_Govern - Nieuwste

2024
2014

Het zijpaneel Filters wordt weergegeven wanneer u de pagina Zoekresultaten bekijkt.

Rechtsboven in het paneel bevindt zich een werkbalk die bestaat uit de volgende knoppen:

• Menu: alle filtercategorieën uitvouwen of samenvouwen.

• Filters: het paneel Filters is standaard geselecteerd.
  • Informatie: ga naar het Informatiepaneel.
  • Profileren: ga naar het paneel Profileren.
  • Zijpaneel verbergen: verberg het huidige zijpaneel voor weergave.

De filtercategorieën die worden weergegeven in de boomstructuur zijn afhankelijk van of de zoekopdracht is gestart vanaf de startpagina, of het zoekveld in de titelbalk en de bijbehorende standaardfilteropties.