Taalinstellingen wijzigen - Data360_Govern - Nieuwste

2024
2014

U kunt de taalinstelling van de toepassing wijzigen in een van de ondersteunde talen. De ondersteunde talen zijn: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans.

1. Selecteer Taalinstellingen in het menu in de rechterbovenhoek van het scherm.
  2. Selecteer in het menu Taal interface de voorkeurstaal.
  3. Klik op Wijzigingen opslaan.
    Opmerking: Als uw browser in een taal is ingesteld die niet wordt ondersteund door Data360 Govern, wordt de optie Browsertaal standaard in het Engels ingesteld wanneer deze wordt geselecteerd.