Profielafbeelding wijzigen - Data360_Govern - Nieuwste

Help Data360 Govern

Product type
Software
Portfolio
Verify
Product family
Data360
Product
Data360 Govern
Precisely Data Integriteit Suite > Govern
Version
Nieuwste
Language
Nederlands
Product name
Data360 Govern
Title
Help Data360 Govern
Copyright
2024
First publish date
2014

Als u een Wordpress.com-account hebt, kunt u de standaardprofielafbeelding vervangen door een aangepaste Gravatar-afbeelding.

1. Ga naar gravatar.com.
  2. Klik op Aanmelden.
  3. Meld u aan bij Gravatar met uw Wordpress.com-account of registreer een account als u er nog geen hebt.
  4. Ga naar https://gravatar.com/emails/.
  5. Voeg het e-mailadres toe dat aan uw Data360 Govern-gebruikersprofiel is gekoppeld.
  6. Upload een nieuwe afbeelding om te gebruiken als profielafbeelding.
  7. Zorg ervoor dat het e-mailadres is geselecteerd in het gedeelte E-mail kiezen om te wijzigen. Klik vervolgens in het gedeelte Nieuwe afbeelding kiezen op de afbeelding die u wilt gebruiken als uw Data360 Govern-gebruikersprofielafbeelding.