Data360 DQ+ configureren voor integratie - Data360_Govern - Nieuwste

Help Data360 Govern

Product type
Software
Portfolio
Verify
Product family
Product
Data360 Govern
Precisely Data Integriteit Suite > Govern
Version
Nieuwste
Language
Nederlands
Product name
Data360 Govern
Title
Help Data360 Govern
Copyright
2024
First publish date
2014
ft:lastEdition
2024-06-13
ft:lastPublication
2024-06-13T21:26:02.142435

Gebruikers met beheerdersrechten kunnen de integratie tussen Data360 DQ+ en Data360 Govern configureren, zodat u Data360 DQ+-dashboards kunt bekijken in Data360 Govern.

Deze stappen veronderstellen dat een omgeving, gegevensweergaven, analyses enzovoort zijn gemaakt en geconfigureerd in Data360 DQ+. Zie de Data360 DQ+-documentatie voor meer informatie.
  1. Stel in Data360 DQ+ de integratie van de portal in:
    1. Selecteer Beheer > Instellingen in het menu bovenaan het scherm en klik in het paneel Algemene instellingen op Portalintegraties.
    2. Selecteer Ja om Portalintegratie in te schakelen en voer de URL van Data360 Govern in het veld Portalhostnamen in U vindt deze in de adresbalk van de webbrowser tijdens het laden van Data360 Govern.
      Opmerking: Gebruik alleen het gedeelte protocol://server.com van het adres. Bijvoorbeeld https://docs.example.data3sixty.com.
  2. Configureer de verbindingsgegevens in Data360 DQ+:
    1. Selecteer Beheer > Omgevingen in het menu bovenaan het scherm en selecteer de naam van de omgeving.
    2. Selecteer het tabblad Govern en ga naar het gedeelte Connectieconfiguratie Govern.
    3. Voer de server-URL van Data360 Govern in. De server-URL is de basis-URL die wordt gebruikt voor alle Data360 Govern API-aanroepen. U vindt deze in de adresbalk van de webbrowser tijdens het laden van het Data360 Govern-exemplaar.
      Opmerking: Gebruik alleen het gedeelte protocol://server.com van het adres. Bijvoorbeeld https://docs.example.data3sixty.com.
    4. Voer de API-sleutel en het API-geheim van Data360 Govern in. De waarden voor API-sleutel en -geheim worden gegenereerd door Data360 Govern voor elk toepassingsexemplaar. Om deze informatie op te halen, plaatst u de cursor op het pictogram Gebruikersprofiel in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteert u API-sleutel.
      Opmerking: Als u geen beheerderstoegang hebt, moet u mogelijk contact opnemen met uw systeembeheerder als de optie API-sleutel niet zichtbaar is in uw gebruikersprofielmenu.
  3. Klik op Verbinding testen. Sla de configuratie op als de verbindingsgegevens juist zijn.
Nadat u de verbinding hebt geconfigureerd, worden metagegevens gepushed naar Data360 Govern zodra er een gegevensstage wordt gemaakt, bijgewerkt of verwijderd. U kunt ook handmatig metadata pushen door op Nu synchroniseren te klikken. U kunt ook een schema voor het pushen van metadata instellen.
Opmerking: Houd er rekening mee dat de verbinding het hele systeem zal beïnvloeden. Het wordt aanbevolen om synchronisatietaken met een redelijk interval te plannen en rekening te houden met hoe vaak gegevens worden bijgewerkt. Kort achter elkaar terugkerende taken kunnen de prestaties negatief beïnvloeden, vooral als er regelmatig grote gegevenssets worden gepusht.