Integratie met Data360 DQ+ - Data360_Govern - Nieuwste

2023
2014

Data360 DQ+ ontvangt definities en gegevens van externe bronnen en laat u interactieve gegevensvisualisaties maken, delen en analyseren. Op deze manier maakt Data360 DQ+ gebruik van de kracht van visuele analyses op aanvraag en gebruikt u die kracht in informatie die al in uw bedrijfssysteem aanwezig is. U kunt een dashboard maken in Data360 DQ+ dat kan worden weergegeven in Data360 Govern.

Tip: Zie de Help-documentatie van Data360 DQ+ voor meer informatie over de verschillende componenten van Data360 DQ+.