Een onderliggend assettype aanmaken - Data360_Govern - Nieuwste

Help Data360 Govern

Product type
Software
Portfolio
Verify
Product family
Product
Data360 Govern
Precisely Data Integriteit Suite > Govern
Version
Nieuwste
Language
Nederlands
Product name
Data360 Govern
Title
Help Data360 Govern
Copyright
2024
First publish date
2014
ft:lastEdition
2024-06-13
ft:lastPublication
2024-06-13T21:26:02.142435

Om u te helpen uw assettypen in categorieën in te delen, kunt u ook een nieuw assettype maken als onderdeel van een bestaand item.

1. Klik op de menuknop naast het bestaande assettype en selecteer Onderliggend element toevoegen.
  2. Voer een naam in voor het onderliggende assettype en selecteer een predicaat in de lijst Predicaat voor bovenliggend element.