Beheer - Data360_Govern - Nieuwste

2024
2014

Het gedeelte Beheer is bedoeld voor gebruikers met beheerdersrechten, die taken moeten uitvoeren zoals het vaststellen en onderhouden van het kader en integratie van uw afzonderlijke implementatie.

Data360 Govern is een flexibel aanpasbare toepassing die is geconfigureerd voor de ondersteuning van de specifieke vereisten van de governancestrategie van uw organisatie. U kunt het menu Beheer openen vanaf de navigatiebalk.

Het menu Beheer bevat deze menu's en pagina's:

• Integratie - Bevat een koppeling naar de documentatie over Swagger API, en een koppeling naar de pagina Bulkloader, die u kunt gebruiken om grote hoeveelheden gegevens vanuit een spreadsheet naar Data360 Govern te laden.
  • Beveiliging: gebruik de items in het menu Beveiliging om gebruikers en groepen te beheren.
  • Instellingen: u kunt de pagina Instellingen gebruiken om de gebruikersinterface aan te passen.
  • Exportsjablonen: u kunt de pagina Exportsjablonen gebruiken om de inhoud en het uiterlijk van gegevens op te geven die gebruikers vanuit Data360 Govern exporteren.
  • Scores geven - U kunt scores geven gebruiken om governancescores voor uw assets te berekenen.
  • Dashboards - U kunt dashboards gebruiken om gegevens uit Data360 DQ+ of Power BI weer te geven.
  • Branding: u kunt de stijl van de gebruikersinterface aanpassen zodat deze overeenkomt met de branding van uw organisatie.
  • Tags: u kunt tags maken en beheren om gebruikers te helpen bij het zoeken naar gerelateerde items.