Data360 Govern configureren voor integratie - Data360_Govern - Nieuwste

Help Data360 Govern

Product type
Software
Portfolio
Verify
Product family
Product
Data360 Govern
Precisely Data Integriteit Suite > Govern
Version
Nieuwste
Language
Nederlands
Product name
Data360 Govern
Title
Help Data360 Govern
Copyright
2024
First publish date
2014
ft:lastEdition
2024-06-13
ft:lastPublication
2024-06-13T21:26:02.142435

Integratie tussen Data360 DQ+ en Data360 Govern maakt het mogelijk om een dashboard te maken in Data360 DQ+ en te bekijken in Data360 Govern. In dit gedeelte wordt beschreven hoe u dashboardtoegang configureert in Data360 Govern. Er staan geen details vermeld voor het configureren van een dashboard in Data360 DQ+. Zie de Data360 DQ+-documentatie voor meer informatie over het configureren van een dashboard.

Voordat u uw dashboard kunt toevoegen, moet u de URL van het dashboard vaststellen. Dit kunt u doen door een aantal parameters te verkrijgen van Data360 DQ+.
  1. Haal de server-URL van Data360 DQ+ op. De server-URL is de basis-URL die wordt gebruikt voor Data360 DQ+. U vindt deze in de adresbalk van de webbrowser tijdens het laden van het Data360 DQ+-exemplaar.
    Opmerking: Gebruik alleen het gedeelte protocol:/server.com/desktop/index.html van het adres. Voor de server https://cafe-qa.example.com/desktop/index.html#home is de basis-URL bijvoorbeeld: https://cafe-qa.example.com/desktop/index.html.
  2. Haal de tenant-ID van Data360 DQ+ op. De tenant-ID wordt voorafgaand aan de implementatie in de eigenschap sagacityCompanyId geconfigureerd.
    Voor enterprise-exemplaren kan de beheerder de tenant-ID ophalen uit de eigenschap sagacityCompanyId in het bestand installer.properties. De tenant-ID is dezelfde ID die wordt gebruikt om het Data360 DQ+-product te registreren.

Voor cloudexemplaren wordt de tenant-ID toegewezen tijdens de eerste installatie. In de meeste gevallen is de waarde de bedrijfsnaam van de klant. Als u de ID-waarde wilt verkrijgen, moeten de beheerders contact opnemen met de ondersteuning van Precisely.

3. Voeg het volgende toe aan de URL: ?portalmode=true&tenantId=<tenant_id_value>, waarbij <tenant_id_value> de waarde is die u hebt verkregen in de vorige stap.
  4. Haal de dashboard-ID op van het dashboard dat u beschikbaar wilt stellen voor weergave in Data360 Govern. In Data360 DQ+ kunnen beheerders de dashboard-ID ophalen door naar het dashboard te bladeren en in de adresbalk van de browser het gedeelte van het adres na index.html te selecteren en te kopiëren. Het gedeelte dat u nodig hebt, begint met een hekje (#), gevolgd door viewdashboard/ en eindigt met een nummer. Bijvoorbeeld #viewdashboard/128037.
  5. De dashboard-ID toevoegen aan de URL. Een volledige dashboard-URL heeft de volgende indeling: <Server URL>?portalmode=true&tenantID=<Tenant ID><Dashboard ID>

Een volledige, geldige URL kan er als volgt uitzien: https://cafe-qa.infogix.com/desktop/index.html?portalmode=true&tenantId=infogix.com#viewdashboard/128037"

Zodra u de URL van uw dashboard hebt, kunt u de stappen in Een Data360 DQ+-dashboard maken voltooien om uw dashboard aan Data360 Govern toe te voegen.