OpenAPI-connector - Data360_Govern - Nieuwste

2024
2014
2024-06-13
2024-06-13T21:26:02.142435

De OpenAPI-connector extraheert API-metadata uit een of meer specificaties van Swagger 2.0 en OpenAPI 3.X. Voor deze connector moet de specificatie in JSON-indeling zijn, toegankelijk via HTTP(S) of via bestanden op de schijf.

De API-specificatie, het pad, de parameter en het antwoord worden opgehaald.

De API-specificatie bevat geen informatie over welke toepassingen de API gebruiken, waardoor de OpenAPI-connector geen gegevens lineage of andere typen relaties produceert.

Deze worden niet ondersteund:

• Modellen
  • Gepatroneerde objecten - Velden beginnend met "x-" waarmee het Swagger-schema wordt uitgebreid met aangepaste leveranciersextensies
  • Beveiligingsdefinities
  • Bereikdefinities
  • Specificatie in YAML-indeling