Salesforce-connector - Data360_Govern - Nieuwste

2023
2014

De Salesforce-connector extraheert metadata uit het Salesforce-cloudplatform met behulp van REST API's. Geëxtraheerde metadata omvatten objecten, objectvelden, rapporten, rapportvelden en lineage tussen objectvelden en rapportvelden.

Verificatie van OAuth2 is vereist. Als zodanig moet u een 'verbonden app' configureren in Salesforce. Naast een gebruikersnaam, wachtwoord en beveiligingstoken biedt een verbonden app de vereiste client-ID en het vereiste clientgeheim. De Salesforce-beheerder van uw organisatie moet bepalen welke toepassingsmachtigingen hij/zij wilt verlenen.

De client-ID en het geheim van de verbonden app ophalen:

1. Ga in Salesforce naar Instellingen > App-manager.
  2. Zoek de app in de lijst en klik op Weergeven.

De client-ID en het geheim worden vermeld als 'Consumentsleutel' en 'Consumentgeheim'.