Eigenaarschap toewijzen met behulp van modellen - Data360_Govern - Nieuwste

Help Data360 Govern

Product type
Software
Portfolio
Verify
Product family
Data360
Product
Precisely Data Integriteit Suite > Govern
Data360 Govern
Version
Nieuwste
Language
Nederlands
Product name
Data360 Govern
Title
Help Data360 Govern
Copyright
2024
First publish date
2014

U kunt modellen gebruiken om verantwoordelijkheden en eigenaarschap toe te wijzen. Als u eigenaarschap wilt toewijzen met behulp van een model, moet u het verantwoordelijkheidstype en het modeltype al hebben gemaakt.

1. Ga naar Beheer > Beveiliging > Verantwoordelijkheden en wijs het juiste verantwoordelijkheidstype toe aan het relevante modeltype.
  2. Maak een eigenaarschapsregel waarmee de juiste verantwoordelijkheden worden toegekend aan de vereiste gebruikers en groepen.
Als u een model maakt op basis van het relevante modeltype, worden de gebruikers van de gedefinieerde eigenaarschapsregel automatisch toegevoegd aan het tabblad Verantwoordelijkheden van het model. U kunt ook een of meer gebruikers en groepen als eigenaren toevoegen aan afzonderlijke modellen. De gebruikers en groepen die bij eigenaarschapsregels horen die u hebt gemaakt, zijn standaard altijd aanwezig.