Een Data360 DQ+-dashboard maken - Data360_Govern - Nieuwste

Help Data360 Govern

Product type
Software
Portfolio
Verify
Product family
Data360
Product
Data360 Govern
Precisely Data Integriteit Suite > Govern
Version
Nieuwste
Language
Nederlands
Product name
Data360 Govern
Title
Help Data360 Govern
Copyright
2023
First publish date
2014

Data360 DQ+ ontvangt definities en gegevens van externe bronnen en laat u interactieve gegevensvisualisaties maken, delen en analyseren. Op deze manier maakt Data360 DQ+ gebruik van de kracht van visuele analyses op aanvraag en gebruikt u die kracht in informatie die al in uw bedrijfssysteem aanwezig is. U kunt een dashboard maken in Data360 DQ+ dat kan worden weergegeven in Data360 Govern.

Alleen gebruikers met beheerdersrechten kunnen dashboards maken. Voordat u Data360 DQ+-dashboards kunt toevoegen aan uw Data360 Govern-omgeving, moet u eerst de integratie tussen de twee toepassingen configureren.

Deze stappen gaan ervan uit dat er al een dashboard is ontworpen en geconfigureerd in Data360 DQ+. Raadpleeg de Data360 DQ+-documentatie voor meer informatie over het maken en configureren van een dashboard.

 1. Nadat u de configuratiestappen hebt uitgevoerd, kunt u uw eerste dashboard gaan toevoegen. Ga naar Beheer > Dashboardsen klik op de knop Toevoegen.
 2. Stel in het scherm Nieuw rapport de volgende waarden in:
  • Rapporttype: kies Data360 DQ+.
  • Naam: voer een geldige, unieke naam in voor dit dashboard.
  • Targettype: selecteer het item waarmee uw dashboard verband houdt. Het dashboard wordt weergegeven op pagina's voor de asset of asset-instantie die u selecteert. U kunt slechts één item per dashboard selecteren. Als u een 'assetexemplaar' selecteert, wordt het dashboard weergegeven voor alle assets van het geselecteerde assettype. Als u een assettype selecteert, wordt het dashboard weergegeven op de pagina met de assetlijst.
  • URL - Voer de dashboard-URL in.
  • Weergeven op startpagina? - Selecteer deze optie om het dashboard op de startpagina weer te geven.
  • Beschrijving - Voer optioneel een beschrijving in voor het dashboard.
 3. Klik op Opslaan.
Als uw dashboard niet wordt weergegeven in Data360 Govern:
 • Controleer of de URL voor Data360 Govern die is opgegeven in het veld Data360 DQ+ Portalhostnamen correct is.
 • Controleer de naam en waarde van de variabele tenantId in de dashboard-URL. Houd er rekening mee dat de naam en de waarde van de variabele beide hoofdlettergevoelig zijn.