Filteren op assetpaden - Data360_Govern - Nieuwste

Help Data360 Govern

Product type
Software
Portfolio
Verify
Product family
Product
Data360 Govern
Precisely Data Integriteit Suite > Govern
Version
Nieuwste
Language
Nederlands
Product name
Data360 Govern
Title
Help Data360 Govern
Copyright
2024
First publish date
2014
ft:lastEdition
2024-06-13
ft:lastPublication
2024-06-13T21:26:02.142435

U kunt een filter toepassen om te zoeken in de segmenten van een assetpad. Afhankelijk van de operator die u kiest, kunt u meer dan één zoekterm invoeren. Elk trefwoord dat u invoert, wordt vergeleken met de assetpadsegmenten voor een overeenkomst.

Kies uit een van de volgende operators:

  • bevat: dit is de standaardoperator. Retourneert items met een assetpad dat een overeenkomst bevat met een opgegeven trefwoord voor een van de padsegmenten. U kunt meerdere trefwoorden invoeren waarnaar u wilt zoeken door na elk trefwoord op de knop Enter te drukken om nog een woord in te voeren. Kies Match alles om op te geven dat alle trefwoorden moeten overeenkomen in alle padsegmenten of kies Match willekeurig om op te geven dat er slechts één trefwoord moet bestaan in het assetpad voor een overeenkomst.
  • bevat niet: hiermee worden items geretourneerd met een assetpad dat geen van de opgegeven trefwoorden bevat. U kunt meerdere trefwoorden invoeren waarnaar u wilt zoeken door na elk trefwoord op de knop Enter te drukken om nog een woord in te voeren.
  • is: hiermee worden items geretourneerd met een assetpad dat de opgegeven trefwoorden in volgorde bevat. U kunt meerdere trefwoorden invoeren waarnaar u wilt zoeken door na elk trefwoord op de knop Enter te drukken om nog een woord in te voeren. Het aantal assetpadsegmenten moet overeenkomen met het aantal opgegeven waarden om overeen te komen.
  • is niet: hiermee worden items geretourneerd met een assetpad dat niet de opgegeven trefwoorden in volgorde bevat. U kunt meerdere trefwoorden invoeren waarnaar u wilt zoeken door na elk trefwoord op de knop Enter te drukken om nog een woord in te voeren.
  • begint met: hiermee worden items geretourneerd met een assetpad dat begint met de opgegeven tekst, met andere woorden, dat de ingevoerde tekst overeenkomt met het hoofdpadsegment.
  • eindigt met: hiermee worden assets geretourneerd met een assetpad dat eindigt met de opgegeven tekst, met andere woorden, dat de ingevoerde tekst overeenkomt met het uiteindelijke bladpadsegment.

In alle gevallen is de zoekopdracht niet-hoofdlettergevoelig en worden voorloopspaties en volgspaties bijgesneden, maar niet spaties tussen woorden.

Opmerking: Op de globale zoekpagina zijn de operators beperkt tot bevat en bevat niet. Op de globale zoekpagina kunt u slechts één zoekterm in het filter invoeren.