Vragen stellen of problemen melden - Data360_Govern - Nieuwste

Help Data360 Govern

Product type
Software
Portfolio
Verify
Product family
Data360
Product
Data360 Govern
Precisely Data Integriteit Suite > Govern
Version
Nieuwste
Language
Nederlands
Product name
Data360 Govern
Title
Help Data360 Govern
Copyright
2024
First publish date
2014

U kunt een vraag stellen of een probleem met een asset melden of wijzigingen aan een asset voorstellen door op de knop Actie ondernemen te klikken.

1. Open de detailpagina voor een specifieke asset.
  2. Wanneer de pagina Details is geopend, klikt u op de knop Actie ondernemen in de kopbalk.
    Tip: Het wordt aanbevolen om de detailpagina voor een specifieke asset weer te geven voordat u op de knop Actie ondernemen klikt om ervoor te zorgen dat de actie automatisch wordt gekoppeld aan de geselecteerde asset.
  3. Selecteer een actietype uit het menu.
    In het menu worden alle acties weergegeven die beschikbaar zijn voor de huidige asset en de huidige gebruiker.
  4. Voeg een beschrijving van het probleem toe in het veld Beschrijving.
    Afhankelijk van uw systeeminstellingen kan er op basis van uw beschrijving een opmerking worden gemaakt voor de asset. Uw beheerder kan in- of uitschakelen of er opmerkingen worden gemaakt als een actie wordt gestart op een asset. U kunt opmerkingen bekijken door op het tabblad Opmerkingen op een asset te klikken.
  5. Vul aanvullende velden in en klik op Indienen.
Zo klikt u bijvoorbeeld op de knop Actie ondernemen op de pagina Details van een toepassingsasset om een probleem met de gegevenskwaliteit in de toepassing te melden. Uw beheerder heeft een veld aan het actieformulier toegevoegd om informatie te verzamelen over welke toepassingen gegevens uit de toepassing verbruiken met het probleem met de gegevenskwaliteit. Dit veld is geconfigureerd om de lijst met toepassingen waaruit u kunt selecteren te beperken tot alleen de toepassingen met een specifieke relatie ten opzichte van de asset waarop u het probleem meldt. Selecteer alle verbruikende toepassingen in de lijst. Vervolgens moet u, op basis van uw selectie van verbruikende toepassingen, aangeven op welke beleidsregels de geselecteerde toepassingen invloed hebben.
Als u een beheerder bent en wilt leren hoe u Actietypen maakt, raadpleegt u Actietypen definiëren.